FIRMATURER / EVENTS

Er du på jakt etter gode opplevingar for bedrifta - kick-off, seminarer eller jubileum? Eller kva med opplegg for teambuilding og konkurransar? Her ute i havgapet sør for Ålesund ligg alt til rette for dei gode opplevingane anten dykk er ei gruppe på 10, 50 eller fleire! Kontakt Opplev Havlandet om du ynskjer ein prat for eit tilpassa opplegg for di bedrift. sissel@heroynf.no / tel. 414 69 685 Her er eit forslag til program over 4 dagar / 3 overnattingar - med spektakulære Runde som base. Opphaldet kan sjølvsagt lagas med kortere eller lengre varighet.

DAG 1

DAG 1

Innlosjering Runde Panorama i nye, moderne hytter med alle fasilitetar inkl. fullt utstyrt kjøkken. 4-8 sengeplassar i kvar hytte (totalt 9 hytter).

Om ettermiddagen blir det omvisning på besøkssenteret til forskningsstasjonen Runde Miljøsenter. Få eit innblikk i forsking på samanhengen mellom tilstanden i havet og fuglefjellet. Sjå og høyr historier om Rundeskatten. Vi får servert husets fiskesuppe, dessert og kaffe. Det er også mogleg med eiga fagleg innhald i fullt utstyrte konferansefasilitetar.

DAG 2

DAG 2

Frokost på hyttene. 4- timers fottur med naturrettleiar på Runde hvor vi besøker Runde fyr, spiser god lunsjpakke og får historieforteljing undervegs. På ettermiddagen er det mogleg med eiget fagleg program anten på hyttene eller i storstova der det også er konferansefasilitetar.

På kvelden får vi skyss med "Skreddaren" over til Skotholmen.

Skotholmen er eit gamalt fiskevær frå 1800-talet som er omgjort til flott sjømatrestaurant.

Skotholmen byr på 5-rettars ureist mat frå havet. Retur med "Skreddaren" tilbake til Runde.

DAG 3

DAG 3

Frokost på hyttene. RIB-tur langsmed Runde hvor vi får se fuglefjella frå sjøsida, og om veret tillater så blir det en sving innom grottene!

Videre går turen (sakte eller fort, som man selv ynskjer) til det gamle fiskeværet Flåvær hvor vi saman med kokk tilbereder eit godt fiskemåltid.

Maritime omgivnader i husa på Torvholmen som kan nyttast hvis veret er for dårlig til å lage mat ute.

På Flåvær er det god mogligheit for ein symjetur i det klare vatnet!

Fyret på Flåvær i bakgrunnen, frå 1870. Retur med Rib og en svipptur innom vågen i Fosnavåg, som framleis er ein lun hamn for større og mindre båtar.

På kvelden inntar vi 3-retters middag på Christineborg, i den hyggelige storstova som ligg att med hyttene vi bur i.

DAG 4

DAG 4

Siste dagen går turen til Herøy gard og Herøy kystmuseum. Her kan du bli kjend med kystkulturen vår og oppleve den gamle handelsstaden frå 1700-1800-talet.

Omvising i nydeleg kystlandskap med guide og historieforteljing. Besøket rundast av med ein enkel lunsj eller kaffimat i historiske omgjevnader.

Kontakt Opplev Havlandet om du ynskjer ein prat for eit tilpassa opplegg for di bedrift. sissel@heroynf.no / tel. 414 69 685